עמוד 1 מתוך 1

שאלה 5

הודעהפורסם: 21:50 12/05/2009
על ידי lizet
האם מותר להשתמש בשאלה 5 בשני מבנים , לדוגמא תור ומחסנית ולפצל את האיברים לשניהם?
תודה

הודעהפורסם: 12:46 13/05/2009
על ידי TA_Gila
כן. הם צריכים להיות "בתוך" מבנה הנתונים החדש.

הודעהפורסם: 21:35 13/05/2009
על ידי alonbat
אם אני מחליטה לממד תור על ידי שימוש במחסניות, אני צריכה לכתוב פסאודו קוד גם לשיטות של המחסנית, או פשוט להשתמש בשיטות??

הודעהפורסם: 11:30 14/05/2009
על ידי TA_Gila
אני לא בטוחה אם הבנתי למה את מתכוונת ב"שיטות".

אם במבנה הנתונים שלך יש מחסנית בשם S אפשר לכתוב למשל

()S.Pop

ואין צורך להציג את הקוד של Pop של המחסנית