שאלה בקשר לFILTER

מנהל: The Architect

שאלה בקשר לFILTER

הודעהעל ידי Shirley_sw » 23:33 12/03/2009

היי,
רציתי לשאול כמה שאלות,
1. האם אפשר לתת ערך לשדה במחלקה? כמו למשל:
private int divider= 1;
(ראיתי פיתרון של תלמיד כזה במבחן 2008 מועד ב')
2. האם ניתנת לנו גישה לפרמטרים שקיבלנו בבנאי מאתחל?
זאת אומרת, במקרה ומבקשים מאתנו לבנות פילטר בהתבסס על נתונים שהתקבלו בבנאי
הפרמטרי, האם צריך לשמור אותם כשדות נפרדים, או שיש דרך אחרת
3. האם אפשר להגדיר בתוך בנאי משתנה מחלקה מהסוג אותו אנחנו ממשים
public class MahorFilter implements filter (fileter x, filter y)


תודה,
Shirley_sw
 
הודעות: 22
הצטרף: 13:00 12/12/2008

Re: שאלה בקשר לFILTER

הודעהעל ידי TA_Igal » 09:44 15/03/2009

Shirley_sw כתב:היי,
רציתי לשאול כמה שאלות,
1. האם אפשר לתת ערך לשדה במחלקה? כמו למשל:
private int divider= 1;
(ראיתי פיתרון של תלמיד כזה במבחן 2008 מועד ב')
2. האם ניתנת לנו גישה לפרמטרים שקיבלנו בבנאי מאתחל?
זאת אומרת, במקרה ומבקשים מאתנו לבנות פילטר בהתבסס על נתונים שהתקבלו בבנאי
הפרמטרי, האם צריך לשמור אותם כשדות נפרדים, או שיש דרך אחרת
3. האם אפשר להגדיר בתוך בנאי משתנה מחלקה מהסוג אותו אנחנו ממשים
public class MahorFilter implements filter (fileter x, filter y)


תודה,


ה-Filter זו מחלקה לכול דבר, לכן כל מה שלמדנו על מחלקות חל גם עליה.
צוות מבוא למדעי המחשב (מתרגל)
TA_Igal
 
הודעות: 28
הצטרף: 18:08 05/11/2008


חזור אל - מבוא למדעי המחשב

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

cron