דף 2 מתוך 2

נשלח: 19:09 31/05/2009
על ידי sivanbu
אז תגידו! חחחח
תודה!

אז מה התשובה הסופית? (אשמח לתשובת מתרגל)

נשלח: 21:13 01/06/2009
על ידי vogel
שינינו בתוכנית שלנו את שמות הקבצים לכתיבה/קריאה ל-
args [0] - args[4] f
התוכנית רצה משורת הפקודה וכותבת לקבצים הרלוונטיים את הנתונים כראוי.
העניין הוא שקימפולה של התוכנית ב jCreator ודרך שורת הפקודה לא מתבצע , כלומר, מחזיר שגיאה.
אם התוכנית בכל אופן רצה כראוי, האם צריך לדאוג שהתוכנית לא עוברת כעת קמפול?

אודה לתשובה זריזה,
הדס.

נשלח: 21:33 01/06/2009
על ידי orankap
הדס, את צריכה להריץ אותו עם ערכי התחלה, אני לא סגור על איך עושים את זה בjcreator אבל באקליפס זה נעשה דרך תפריט run->run configuration ושם ב argument את רושמת את השורה של הערכים, כמו שורת הפקודה, רק בלי Main.java לפני (רק ה - input1.dat input2.dat blalala)

נשלח: 19:09 03/06/2009
על ידי daviddv
לוחצים "התחל"->"הרץ"->cmd
או לחילופין
start->run->cmd

לי יש בעיה אחרת

נשלח: 01:51 04/06/2009
על ידי BlaBla
הוא לא מוכן להריץ את הפקודה כשMain כתוב באות גדולה. אבל כשהוא כתוב באות קטנה, זה מריץ יופי...

נשלח: 08:42 04/06/2009
על ידי Biaxident
אז תשנה את השם של הקובץ ואת השם של הקלאס ל-Main.

נשלח: 09:18 04/06/2009
על ידי hico
שם הפונקציה הראשית, main, צריכה להישאר עם אותה קטנה. (זאת שמקבלת את String[] args)
אות גדולה צריכה להיות רק בשם של ה-CLASS ובשם של הקובץ.

והאמת אם עוקבים אחרי ההוראות שכתבו כאן, הכל עובד יופי. עבד לי על הפעם הראשונה.

בהצלחה.

נשלח: 09:49 04/06/2009
על ידי BlaBla
כבר ניסיתי את זה. שיניתי את שם הקובץ ושם הקלאס לאות גדולה וזה לא עבד. כששיניתי את הכל לאות קטנה (גם בפקודה שמריצים) זה כן עבד...

הבעיה היא גם שהמקום היחידי שאני יכולה לבדוק בו אם הקוד רץ זה בבית. ובבית זה עושה לי את הבעיה הזו, ואין לי אף מקום אחר לבדוק, כי המחשבים של האוניברסיטה לא חברים... P: