הרצת התוכנית

מנהל: TA_Isana

שלח תגובה
yb
הודעות: 14
הצטרף: 19:00 17/05/2009

הרצת התוכנית

שליחה על ידי yb » 10:34 31/05/2009

שלום,
ניסיתי לעשות את כל מה שרשמו בפורום לגבי הרצת התוכנית דרך שורת הפקודה
java Main input1.dat input2.dat intput3.dat output1.dat output2.dat
וזה עדיין לא מצליח לי. אני אשמח אם אחד מהמתרגלים יוכל לפרסם הוראות הפעלה מדויקות לתוכנית ואיך עושים את זה דרך שורת הפקודה הנ"ל.
למעשה השאלה הגדולה היא מאיפה אני מריצה את הפקודה הזאת????

TA_IlanK
הודעות: 84
הצטרף: 23:16 17/11/2008
יצירת קשר:

Re: הרצת התוכנית

שליחה על ידי TA_IlanK » 18:59 31/05/2009

yb כתב:שלום,
ניסיתי לעשות את כל מה שרשמו בפורום לגבי הרצת התוכנית דרך שורת הפקודה
java Main input1.dat input2.dat intput3.dat output1.dat output2.dat
וזה עדיין לא מצליח לי. אני אשמח אם אחד מהמתרגלים יוכל לפרסם הוראות הפעלה מדויקות לתוכנית ואיך עושים את זה דרך שורת הפקודה הנ"ל.
למעשה השאלה הגדולה היא מאיפה אני מריצה את הפקודה הזאת????
תסתכלי בלינק הבא: רשמתי בגוגל running java from command prompt
http://www.skylit.com/javamethods/faqs/javaindos.html
מבנה נתונים מתרגל

sivanbu
הודעות: 38
הצטרף: 21:48 08/12/2008

שליחה על ידי sivanbu » 22:01 31/05/2009

שאלה חשובה:
התוכנית עובדת יפה דרך שורת הפקודה והכל,
וב-jcreator היא מתקמפלת אבל זורקת שגיאת זמן ריצה:

קוד: בחירת הכל

 Exception in thread "main" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0
    at Main.main(Main.java:56)


בגלל ה- args[0] למשל במקום שם הקובץ.
אז זה בסדר שזה עובד רק דרך שורת הפקודה? או שגם דרך jcreator זה אמור לעבוד? :S

תודה! :)
sivan

orankap
הודעות: 67
הצטרף: 14:23 02/12/2008

שליחה על ידי orankap » 22:13 31/05/2009

יש דרך להריץ את התוכנית עם ערכים, אני לא יודע איך עושים את זה בג'יי קריאטור אבל באקליפס אתה הולך לrun->run configaration ומשנה שם את ערכי ההרצה.
בטח זה דומה בג'יי קריאטור.

שלח תגובה

חזור אל “- מבני נתונים”