עבודה 5 חלק א' וקטורים

מנהל: TA_Isana

שלח תגובה
roie
הודעות: 32
הצטרף: 21:35 15/12/2008

עבודה 5 חלק א' וקטורים

שליחה על ידי roie » 18:46 24/06/2009

האיברים בתוך vector הם מסוג object ו object לא תומך בפעולת compareTo
איך אני אמור להשוות בין שני איברים בוקטור

מכיוון שאנחנו יודעים שאנחנו יודעים שלאחר אתחול המערך יהיו בו n איברים ולאחר פעולות ההכנסה יהיו במערך מקסימום 2n איברים, יש משהו שמונע מאיתנו לבנות מההתחלה מערך בגודל 2n

TA_Ariel
הודעות: 261
הצטרף: 00:53 23/04/2009

שליחה על ידי TA_Ariel » 19:10 24/06/2009

תשתמש בCasting
אין שום דבר שמונע להשתמש במערכים בגודל 2*n אבל n לא ידוע מראש לכן צריך למצוא אותו ,
בכל מקרה זה פתרון פחות כללי.
נערך לאחרונה על ידי TA_Ariel ב 22:04 24/06/2009, נערך פעם 1 בסך הכל.

yaariy
הודעות: 14
הצטרף: 14:40 15/12/2008

casting למה?

שליחה על ידי yaariy » 20:24 24/06/2009

ז"א לכתוב integer לפני שאני קורא למשתנה מהוקטור?
זה אמור לעבוד?

TA_Ariel
הודעות: 261
הצטרף: 00:53 23/04/2009

שליחה על ידי TA_Ariel » 20:34 24/06/2009

כן

mazliaha
הודעות: 26
הצטרף: 00:07 07/01/2009

למה לסבך??????

שליחה על ידי mazliaha » 20:49 24/06/2009

אנשים....אתם מוכנים לדבר בשפת מבנה נתונים ולא בשפת חייזרי חדווא?? מה קשור וקטורים בעבודה הזאת? או שאני לא מבין את העבודה או שהכוונה שלכם שה-x וה-y הם רכיבים של הוקטור שנמצאים בתוך הפונקציה של קריטריון קושי....אם כן אז בחייאת תעברו לפורום של חדווא....

roie
הודעות: 32
הצטרף: 21:35 15/12/2008

שליחה על ידי roie » 23:49 24/06/2009

ב java יש הרבה שיטות מובנות שאפשר להשתמש בהן
אחת מהן קרויה vector, שזהו מערך דינאמי
הוקטור דומה למערך הדינאמי שבנינו סמסטר קודם אך הוא כבר כתוב בשפה ולא צריך לכתוב אותו שוב.
*אין חובה להשתמש בו וזאת הייתה ההמלצה (מתוך נוחות אישית ) של לפחות מתרגל אחד בקורס...

כדי קרוא על התכונות שלו כנס ל API של java תכתוב vector ותקרא עליו

ולמה להשתמש בדיבור נגוע כמו חדו"א ?

yaariy
הודעות: 14
הצטרף: 14:40 15/12/2008

מה הבעיה פה?

שליחה על ידי yaariy » 09:44 25/06/2009

יש לי וקטור שקוראים לו heap
אני כותב את השורה Integer)heap.elementAt(l).compareTo((Integer)heap.elementAt(r)>0
וזה זורק לי שגיאה
"cannot find symbol method comareTo(java.lang.Integer).
אותו דבר כשאני מנסה לעשות קסטינג לקומפרבול.
מה הבעיה?

JonathanS
הודעות: 12
הצטרף: 12:50 25/06/2009

שליחה על ידי JonathanS » 17:48 25/06/2009

תאתחלו את הוקטור ככה:
Vector<Integer> a = new Vector<Integer)();

שלח תגובה

חזור אל “- מבני נתונים”