קריאה מקובץ שלא מתחיל ב=ID... :)

מנהל: TA_Isana

שלח תגובה
sabagn
הודעות: 34
הצטרף: 16:51 19/11/2008

קריאה מקובץ שלא מתחיל ב=ID... :)

שליחה על ידי sabagn » 20:24 29/06/2009

בעבודה הקודמת קראנו מקובץ שמתחיל ב=ID כל מיני מספרים והכנסנו אותם למערך
מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לשנות בקוד פה בשביל להכניס מספרים למערך מקובץ
שלא מתחיל ב=ID ומופרד ע"י רווחים ולא פסיקים???
ניסיתי כבר הכל בערך.... תודה!!!


String[] id = null
try
File inFile = new File("args[0
FileReader ifr = new FileReader( inFile
BufferedReader ibr = new BufferedReader( ifr
String line = ""
while (line != null
line = ibr.readLine
if (line != null
StringTokenizer st = new StringTokenizer(line,"=")
String attr = st.nextToken().trim
String value = st.nextToken().trim
if (attr.equals("ID"
numbers = value.split(",");
}

כחול
הודעות: 34
הצטרף: 23:45 25/11/2008

שליחה על ידי כחול » 21:19 29/06/2009

קרא על המחלקה StringTokenizer
אפשר במצגת http://www.cs.bgu.ac.il/~prc061/uploads/97Class9.ppt

פשוט מאוד להשתמש בה לצורך זה ולא צריך להשתמש בקובץ מהמטלה הקודמת.

0000
הודעות: 50
הצטרף: 22:37 09/12/2008

שליחה על ידי 0000 » 11:37 30/06/2009

אם תקרא מספיק טוב על StringTokenizer תשים לב שהוא בכלל לא מומלץ לשימוש.. בתיעוד שלו מסבירים שזו שיטה שנישארה מסיבות של תאימות לאחור אבל מומלץ להשתמש ב - line.split

sabagn
הודעות: 34
הצטרף: 16:51 19/11/2008

שליחה על ידי sabagn » 13:24 30/06/2009

סבבה תודה עזרתם לי מאוד..!
מה עם הקריאה של הk, הוא הרי לא מתקבל בתוך קובץ...
אלא סתם מספר בשורת פקודה... (input1.txt 4 input2.txt... )

אני יודע שצריך להשתמש ב int k = Integer.valueOf(args[1
עוד משהו חוץ מזה?

0000
הודעות: 50
הצטרף: 22:37 09/12/2008

שליחה על ידי 0000 » 15:48 30/06/2009

אם זה עובד לך אז מה הבעיה?

אני השתמשתי ב
Integer.parseInt(args[1][/code]

שלח תגובה

חזור אל “- מבני נתונים”