דף 1 מתוך 1

בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 00:16 24/10/2009
על ידי shenisra
כשאני מנסה לעשות קומפילציה לקובץ MAIN בעזרת תוכנת JCREATOR הוא מיד נותן לי:
Error : Invalid path, \bin\javac.exe -classpath C:\Test1 -d C:\Test1 C:\Test1\Main.java

זה קורה לי גם בWINDOWS7 וגם במחשב אחר עםXP אז בוודאות אני עושה משהו לא בסדר

יש למישהו רעיון ?

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 00:25 24/10/2009
על ידי moshes
תנסה לבדוק האם התקנת את הJCREATOR לפי ההוראות
יכול להיות שפספסת משהו בהתקנה

https://www.cs.bgu.ac.il/~kaolevat/1st_ ... eator.html

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 01:08 24/10/2009
על ידי Dima
שים לב
חוץ מה JCREATOR צריך להוריד גם את סביבת העבודה עצמה של ג'אווה

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 01:10 24/10/2009
על ידי hades200621
לדעתי חסר לך את הערכה Java SE Development Kit 6u16

להורדה לחץ על הקישור

קוד: בחירת הכל

https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=jdk-6u16-oth-JPR@CDS-CDS_Developer
תבחר מערכת הפעלה במקרה שלך WINDOWS סמן ב-V לתקנון... ותוריד את הקובץ "jdk-6u16-windows-i586.exe"

אם הבעיה נמשכת תן לי לדעת.

בהצלחה!!!

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 01:42 24/10/2009
על ידי shenisra
תודה למי שענה ועזר !!

התקנתי לפי ההוראות וזה עושה קומפילציה בלי שגיאות אבל משום מה לא מגיע לחלון הדוס..

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 09:52 24/10/2009
על ידי Dima
אין חלון דוס.
התוכנה רצה בחלון למטה איפה שהוא רושם לך גם process complete
שם התוכנה גם רצה

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 12:17 24/10/2009
על ידי hades200621
אפרופו החלון של MS_DOS דימה אולי יש לך את הגירסה הישנה של JCREATOR 3.10.005? הגירסה כל כך ישנה שלא הצלחתי למצוא אותה :(

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 12:40 24/10/2009
על ידי shearer
אממ
יש באתר של ה-JCreator
ב- http://www.jcreator.com/download.htm

גרסאות "קלאסיות"
יש שם את 3.5 ו2.5 אם זה עוזר..

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 12:47 24/10/2009
על ידי hades200621
תודה!!! אני אבדוק את הגירסה 3.5.

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 16:17 24/10/2009
על ידי rubichi
איזו גרסה יש במחשבי האוניברסיטה? מישהו זוכר?

Re: בעיה עם עבודה עם JCREATOR

נשלח: 17:43 26/10/2009
על ידי motyr
גם לי יש בעיה עם התוכנה, בהרצה הפעם.
מה עושים כשהוא אומר לי
Select main method?
איפה אני מוצא כאלה?