שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
motyr
הודעות: 36
הצטרף: 16:53 19/10/2009

שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי motyr » 19:09 25/10/2009

התחלתי לטפל בשגיאות הקומפילציה עד מיטב הבנתי. אבל שגיאה אחת אני לא מצליח לפענח והיא בנוגעת לשורה:
MyScanner sc = new MyScanner(); //Don't delete this line! Its meaning would be clarified later on in the course.

שאני לא יודע אם אנחנו אמורים לדעת כבר
השגיאה היא:
cannot find symbol class MyScanner
פעמיים.
אגב הקובץ
MyScanner.java
נמצא בתיקיה עם הפרוייקט וכל יתר הקבצים.
האם הבעיה אצלי בקליינט? או שמא פספסתי משהו

Dima
הודעות: 47
הצטרף: 18:45 18/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי Dima » 20:28 25/10/2009

השגיאה יכולה להיות גם בשורת הפתיחה... public static.........
תבדוק שלא חסר לך [] או משהו בסגנון

motyr
הודעות: 36
הצטרף: 16:53 19/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי motyr » 07:27 26/10/2009

היה חסר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה
ניסיתי להוסיף גם
System.in
בסוגריים שם וזה גם לא עבד

TA_Yoni
הודעות: 236
הצטרף: 13:44 18/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי TA_Yoni » 08:27 26/10/2009

תוריד את הקבצים שוב. יכול להיות שבטעות שינית משהו.
לא אמורים לתקן את השורה הנ"ל.
המתרגל יוני

maor124
הודעות: 9
הצטרף: 09:36 19/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי maor124 » 09:13 26/10/2009

אולי תנסה להעביר את כל הקבצים לתיקיות באנגלית ולא בעברית...

דוגמא:
c:\bla\bla\ex1


לא יודע אם זה קשור לבעיה הזאת ספציפית אבל לי זה עזר.

motyr
הודעות: 36
הצטרף: 16:53 19/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי motyr » 17:29 26/10/2009

אוקי הסתדרתי - פתחתי את MyScanner וקימפלתי אותו כדי שיהיה לי class שלו בתיקיה. ואז זה אפשר קימפול של התוכנית.

תודה למי שעזר!

rubichi
הודעות: 77
הצטרף: 18:50 22/10/2009

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי rubichi » 17:12 27/10/2009

צריך לעשות בראש הקוד ייבוא לScanner על ידי פקודת ה Import

Lecturer_Shay
הודעות: 48
הצטרף: 22:43 15/11/2008

Re: שאלה בנוגע לתרגיל הראשון Ex1

שליחה על ידי Lecturer_Shay » 17:23 27/10/2009

rubichi כתב:צריך לעשות בראש הקוד ייבוא לScanner על ידי פקודת ה Import
לא, אין להשתמש ב-import Scanner, אלא להשתמש ב-MyScanner ללא import.
צוות מבוא למדעי המחשב (מרצה)

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”