דף 1 מתוך 1

איך למחוק איברים ממערך כלומר CLAUSES

נשלח: 23:30 17/11/2009
על ידי talshum
במשימה 4 מבקים למחוק CLAUSE (איך אומרים את זה בעברית!?!) מהמערך של המערכים...
חשבתי על להעתיק את זה פשוט ל-ANS . עכשיו אני יכול להגדיר את ANS של משימה 4 בתור גודל של PHI ראשוני,,האם יותר נכון קודם לבדוק כמה פעמים נצטרך למחוק מהPHI אם L מופיע ורק אז לעשות
ans=new int[newSize][] zz
תודה

Re: איך למחוק איברים ממערך כלומר CLAUSES

נשלח: 02:06 18/11/2009
על ידי בר כהן
לא נכנסתי לעומק השאלה, אבל 2 רעיונות אפשריים לדעתי,
1)לסמן את האיברים למחיקה ואז ליצור מערך חדש זמני בלעדיהם, ולהכניס אותו פנימה לans
2)לעבור איבר איבר, ועבור כל אחד שמחקת ליצור מערך זמני בלעדיו, עד שתגיע לסוף הבדיקה ואז להכניס את המערך לans

ואז בסוף הפונקציה לחפש מערכים ריקים, ואם יש צורך להגדיר מחדש את ans

לגבי Clause, פסקה או סעיף :)

Re: איך למחוק איברים ממערך כלומר CLAUSES

נשלח: 08:58 18/11/2009
על ידי matandro
זה פחות או יותר מה שאני עשיתי
עברתי על המערך ושמרתי את השינויים שקרו ואז בהעתקה לתשובה התייחסתי לשינויים האלה
צריך לשים לב שאי אפשר להגדיר את גודל המערך בלי לדעת כמה מקומות צריך בשבילו אז השינויי צריכים לככלול את כל שלושת האופציות
1) אם אין את הליטרל והשורה נשארת זהה
2) אם הליטרל קיים וצריך להתעלם מהשורה
3) אם הנגדי של הליטרל קיים (ואם הוא קיים יותר מפעם אחת כי לפי המתרגלת שענתה בפורום יכולים להיות ערכים כפולים)

Re: איך למחוק איברים ממערך כלומר CLAUSES

נשלח: 13:13 18/11/2009
על ידי TA_Isana
אם אני לא טועה, בז'רגון של המתמטיקה בעברית clause נקרא פסוקית.

Re: איך למחוק איברים ממערך כלומר CLAUSES

נשלח: 21:42 18/11/2009
על ידי moran
clause פירושו תא בהקשר הזה..
כלומר מחיקת תא/כתובת של מערך..