שאלה ברקורסיה שהייתה בכיתה

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
rangr
הודעות: 32
הצטרף: 18:59 28/10/2009

שאלה ברקורסיה שהייתה בכיתה

שליחה על ידי rangr » 18:10 25/11/2009

היי
נתון הקוד הבא (מהתרגול האחרון- 6 שקופית 37) : פ
public static String reverse(String s){
String res = "";
if (s.length()==0)
res = s;
else
res = reverse(s.substring(1)) +
s.charAt(0);
return res;
}


האם לא חסר
IF
להחזרת המחזרוזת שתקבלה (כפי שרשום בשקופית אחת לפני) פ

והאם לא יווצר שגיאת ריצה של חריגה מהגבולות הרי אנחנו מבקשים את התת- מחרוזת מהמקום ה- 1 ולכן כאשר נגיע לגודל מחרוזת בגודל 1 אז נחרוג מהגבולות...
תודה

rubichi
הודעות: 77
הצטרף: 18:50 22/10/2009

Re: שאלה ברקורסיה שהייתה בכיתה

שליחה על ידי rubichi » 21:00 25/11/2009

סגמת היקר

אם יש לך מחרוזת בגודל 8, האינדקסים שלה הולכים מ0 עד 7... אם אתה מנסה להפעיל פונקציה substring על מחרוזת כזו ואתה נותן לה אינדקס 7 היא תיתן לך את התו האחרון, אם תיתן לה אינדקס 8 היא תחזיר לך מחרוזת ריקה, אם תיתן לך תו גדול מ8 היא תבצע שגיאה

שלך
האיבר

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”