דף 1 מתוך 1

שאלה ברקורסיה שהייתה בכיתה

נשלח: 18:10 25/11/2009
על ידי rangr
היי
נתון הקוד הבא (מהתרגול האחרון- 6 שקופית 37) : פ
public static String reverse(String s){
String res = "";
if (s.length()==0)
res = s;
else
res = reverse(s.substring(1)) +
s.charAt(0);
return res;
}


האם לא חסר
IF
להחזרת המחזרוזת שתקבלה (כפי שרשום בשקופית אחת לפני) פ

והאם לא יווצר שגיאת ריצה של חריגה מהגבולות הרי אנחנו מבקשים את התת- מחרוזת מהמקום ה- 1 ולכן כאשר נגיע לגודל מחרוזת בגודל 1 אז נחרוג מהגבולות...
תודה

Re: שאלה ברקורסיה שהייתה בכיתה

נשלח: 21:00 25/11/2009
על ידי rubichi
סגמת היקר

אם יש לך מחרוזת בגודל 8, האינדקסים שלה הולכים מ0 עד 7... אם אתה מנסה להפעיל פונקציה substring על מחרוזת כזו ואתה נותן לה אינדקס 7 היא תיתן לך את התו האחרון, אם תיתן לה אינדקס 8 היא תחזיר לך מחרוזת ריקה, אם תיתן לך תו גדול מ8 היא תבצע שגיאה

שלך
האיבר