בעיה עם הבדיקה שפורסמה

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
blade runner
הודעות: 14
הצטרף: 20:42 30/10/2009

בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי blade runner » 15:19 21/12/2009

פתחתי את כל הקבצים לספריה עם קבצי הג'אווה הרצתי את הקובץ ואני מקבל שגיאה

קוד: בחירת הכל

** Error while reading text file **
java.lang.NullPointerException
** giving up! **
שאני מניח מגיע מהקוד בconst ונראה שזה בכלל לא ממשיך לבדוק את הקוד שלנו, אני עושה משהו לא נכון? יש עוד משהו בשביל לגרום לjcreator לקראו את הקובץ או שיש בעיה בקובץ?

קוד: בחירת הכל

try {
			ans = loadFromFile(DATA_FILE);
		}
		catch(Exception e){     // in case something went wrong.
			System.out.println("** Error while reading text file **"); 
			System.out.println(e);
			System.out.println("** giving up! **");
		}
		return ans;

barsinai
הודעות: 7
הצטרף: 10:16 03/12/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי barsinai » 17:35 21/12/2009

גם אני מקבל שגיאה דומה:

** Error while reading text file **
java.io.FileNotFoundException: a1.txt (The system cannot find the file specified)
** giving up! **
area1: 0.0
area2: 0.0

Process completed.

האם זו יכולה להיות בעיה בקוד שאני כתבתי?

נועה
הודעות: 29
הצטרף: 00:26 25/10/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי נועה » 18:48 21/12/2009

כנ"ל
אנא צוות יקר, עזרו לכולנו להצליח בעבודה :)

tzipiala
הודעות: 3
הצטרף: 22:06 08/11/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי tzipiala » 23:07 21/12/2009

גם לנו יש את הבעיה הזו... מה עושים?

סטרז'
הודעות: 28
הצטרף: 23:25 26/10/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי סטרז' » 14:29 22/12/2009

תעתיקו את הקובץ טקסט לתקיית
Classes
לא לתיקיית
src
אז זה יעבוד

TA_Adi
הודעות: 106
הצטרף: 16:53 05/11/2008

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי TA_Adi » 19:06 22/12/2009

נא לשים את קובץ ה- a1.txt בספריה של קבצי ה- class
(אלו שנוצרים לאחר הקומפילציה)
צוות מבוא למדעי המחשב (מתרגל)

danitcz
הודעות: 6
הצטרף: 23:50 14/11/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי danitcz » 20:05 22/12/2009

אני בדקתי ואכן כל הקבצים באותה תייה ואין עם זה שוב בעיה ובגל זאת ישנה שגיאה בזמן ריצה.
האם אפשרי שרק תאמרו אם זאת בעיה בקוד שאני אדע מה לתקן...
או האם הפתרון הוא ** giving up! **?

orikn
הודעות: 11
הצטרף: 17:52 12/11/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי orikn » 20:25 22/12/2009

גם אני נתקל באותה בעיה.
שמתי את הקובץ בתיקיית ה CLASSES
ועדיין נתקל באותה בעיה.
אשמח לתגובה
תודה

bernstein
הודעות: 27
הצטרף: 12:55 24/10/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי bernstein » 22:16 22/12/2009

מצטרף לשאלה אותה בעיה בדיוק

bigdady
הודעות: 23
הצטרף: 14:11 01/12/2008

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי bigdady » 02:24 23/12/2009

כדי לדעת איפה הjava virtual machine מחפש את הקובף תוסיפו

throws IOException {

File file = new File("a1.txt");
System.out.println(file.getCanonicalPath());
checkSignature();
checkLogic();
{
בתחילת ה-main של Ex4Tester
להוסיף פניה לתקיה import java.io.File; ו- import java.io.IOException; של java מעל הclass
זה אומנם יתן שגיאה אבל ידפיס את המיקום בו הוא מחפש את הכתובת.

אצלי זה תקיית הפרוייקט כך שאצל כל אחד זה מקום שונה.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לא שייך לשום צוות (וממש לא מתרגל)

Raz.A
הודעות: 64
הצטרף: 22:00 26/10/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי Raz.A » 07:52 23/12/2009

כנראה שיש לכם בעיה עם התכנית,
הבעיה שהEXTENSION הזה נזרק בלי השורה הבעייתית בקוד..אז תאלצו לעשות כלמני בדיקות אחרות כדי לראות איפה הוא מקבל את ה null / השגיאה בזמן ריצה בתכנית.
אלא אם הוא כותב cannot find a1.txt

Golden
הודעות: 12
הצטרף: 01:18 11/11/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי Golden » 09:10 23/12/2009

למי שיש רק את הבעיה שבה המהדר
לא מזהה את מיקום קובץ הטקסט

קוד: בחירת הכל

Error while reading text file **
java.io.FileNotFoundException: a1.txt (The system cannot find the file specified
שיבצע את הדבר הבא יכנס לקובץ
Const.java

וישנה את השורה הבאה :

קוד: בחירת הכל

public final static String DATA_FILE = "a1.txt";
לצורה הזו :

קוד: בחירת הכל

public final static String DATA_FILE = "src/a1.txt";
זה פתר לי את הבעיה.

bernstein
הודעות: 27
הצטרף: 12:55 24/10/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי bernstein » 18:51 24/12/2009

זה רק הוסיף לי את ההודעה בעברית:

--------------------Configuration: <Default>--------------------
** Error while reading text file **
java.io.FileNotFoundException: src\a1.txt (‏‏למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין)
** giving up! **
area1: 0.0
area2: 0.0

יש סיכוי לפתור את זה?
איך אני מגדיר נתיב ספציפי? או לחילופין מעתיק את הנתונים לjava?

Golden
הודעות: 12
הצטרף: 01:18 11/11/2009

Re: בעיה עם הבדיקה שפורסמה

שליחה על ידי Golden » 19:03 24/12/2009

שים לב שהסלש בהודעת שגיאה שלך הפוך, תבדוק אם העתקת כמו שצריך מהקוד בהודעה הקודמת שלי.

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”