שאלה קטנה

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi, TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
yevlev
הודעות: 37
הצטרף: 20:56 12/11/2009

שאלה קטנה

שליחה על ידי yevlev » 07:08 23/12/2009

כשאני מקבל מלבן חדש ב-EQUALS, האם, אחרי שאני עושה לו "קסטינג", מותר לי לפנות ישירות לשדות שלו, כלומר r.p1 r.p2, למרות שהם פרטיים, בהתחשב שאני בתוך המחלקה,
או שאני חייב לרשום r.getP1() r.getP2()?

תודה.

danny
הודעות: 64
הצטרף: 12:32 23/10/2009

Re: שאלה קטנה

שליחה על ידי danny » 09:15 23/12/2009

)נערך עקב טעות(
נערך לאחרונה על ידי danny ב 10:32 23/12/2009, נערך פעם 1 בסך הכל.
Error is Created. Truth is Eternal. Error, or Creation, will be Burned up, & then, & not till Then, Truth or Eternity will appear

רפי_כהן_TA
הודעות: 168
הצטרף: 16:38 05/11/2008

Re: שאלה קטנה

שליחה על ידי רפי_כהן_TA » 09:22 23/12/2009

ראה את הדוגמא בתרגולים ל equals.
אחרי שעשית casting והפכת את האוביקט לאותו סוג שבתוכו רצה הפונקציה את יכול לגשת לשדות פנימיים ופרטיים.
צוות מבוא למדעי המחשב (מתרגל)

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”