שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
etaiso
הודעות: 29
הצטרף: 19:46 05/11/2009

שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי etaiso » 00:30 25/12/2009

בדף העבודה רשום שצריכה להיות פעולת גדילה (שיטה פרטית).
השיטה מופיעה ברשימת השיטות שצריך לממש לפי הדף?? כי אני לא רואה אותה.
אני מבין שצריך לבצע בדיקה לפני שעושים add אבל מה הכוונה שרשום בסוגריים שיטה פרטית?

Raz.A
הודעות: 64
הצטרף: 22:00 26/10/2009

Re: שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי Raz.A » 11:17 25/12/2009

שצריך להוסיף

קוד: בחירת הכל

private void/PolygonContainer/something else changeSize(...){
קוד שמשנה את גודל המערך
}

olegkap
הודעות: 16
הצטרף: 17:58 21/10/2009

Re: שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי olegkap » 12:11 25/12/2009

לא לא לא!!!
בפירוש כתוב לא לכתוב פונקציות עזר נוספות
תשנו את המערך בצורה דינמית במהלך הבנאי

Raz.A
הודעות: 64
הצטרף: 22:00 26/10/2009

Re: שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי Raz.A » 14:26 25/12/2009

על מה אתה מדבר בדיוק?
"
למחלקה שני קבועים ציבוריים ומוגדרת בה פעולת גדילה (שיטה פרטית):
..
פעולת הגדילה תתבצע רק כאשר יש צורך להוסיף צורה ואין מקום. "

ודבר שני, מותר להוסיף שיטות פרטיות כרצוננו, כל עוד זה עומד בסגנון תכנות OOP לפי הFAQ.
אל תטעה.

dimaku
הודעות: 13
הצטרף: 15:28 23/10/2009

Re: שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי dimaku » 14:53 25/12/2009

אם זה פרטי אז נראה לי שלא אכפת להם איך או אם מימשת את זה.. אז אם הסתדרת בלי זה נראה לי שזה בסדר
אתה יכול להגדיל את המערך גם בתוך השיטה add לפי דעתי - אם אין מקום לעוד צורות אז ליצור polycontainer חדש עם מערך יותר גדול, ולהעתיק הכל לשם

DanielZ
הודעות: 13
הצטרף: 19:54 16/12/2009

Re: שאלה לגבי PolygonContainer והגדלתו

שליחה על ידי DanielZ » 19:18 25/12/2009

olegkap כתוב שאסור להוסיף שיטות ציבוריות, איןבעיה עם שיטות פרטיות.

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”