שאלה 3 מועד ב' 2009

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
shearer
הודעות: 28
הצטרף: 19:33 23/10/2009

שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי shearer » 17:08 20/01/2010

יש מצב שיש טעות בפתרון של שאלה 3 סעיף א4
כי כשיש רק מילה אחת הוא עדיין מחזיר TRUE ... ?

rotgold
הודעות: 23
הצטרף: 19:37 10/11/2009

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי rotgold » 17:32 20/01/2010

לדעתי הוא אמור להחזיר true גם אם יש מילה אחת כי אתה מתחיל מאפס, במקרה זה לאיטרטור תהיה רק מילה אחת לעבור עליה... אך בהתחלה יש לך Next וזו בדיוק המילה הבודדת עליה הוא צריך לעבור

TA_Yoni
הודעות: 236
הצטרף: 13:44 18/10/2009

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי TA_Yoni » 18:43 20/01/2010

hasnext() מחזירה TRUE אם יש איברים במנה נתונים שהאיטרטור עוד לא עבר עליהם, כלומר שהשיטה next() עוד לא החזירה.

אם יש לך מילה אחת במבנה נתונים שלך ואתחלת איטרטור חדש, hasnext() צריכה להחזיר TRUE.
אם לאחר מכן תפעיל את השיטה next() ולאחר מכן את השיטה hasnext() אתה אמור לקבל FALSE.
המתרגל יוני

shearer
הודעות: 28
הצטרף: 19:33 23/10/2009

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי shearer » 22:52 20/01/2010

תודה..

rangr
הודעות: 32
הצטרף: 18:59 28/10/2009

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי rangr » 11:03 21/01/2010

גיא, עם בייקון, ביצת עין ובצל מטוגן, מידת עשייה MEDIUM...
טיפ עלי...

shearer
הודעות: 28
הצטרף: 19:33 23/10/2009

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

שליחה על ידי shearer » 15:29 21/01/2010

פיכס !
הלא מאכל זה אינו כשר !

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”