דף 1 מתוך 1

שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 17:08 20/01/2010
על ידי shearer
יש מצב שיש טעות בפתרון של שאלה 3 סעיף א4
כי כשיש רק מילה אחת הוא עדיין מחזיר TRUE ... ?

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 17:32 20/01/2010
על ידי rotgold
לדעתי הוא אמור להחזיר true גם אם יש מילה אחת כי אתה מתחיל מאפס, במקרה זה לאיטרטור תהיה רק מילה אחת לעבור עליה... אך בהתחלה יש לך Next וזו בדיוק המילה הבודדת עליה הוא צריך לעבור

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 18:43 20/01/2010
על ידי TA_Yoni
hasnext() מחזירה TRUE אם יש איברים במנה נתונים שהאיטרטור עוד לא עבר עליהם, כלומר שהשיטה next() עוד לא החזירה.

אם יש לך מילה אחת במבנה נתונים שלך ואתחלת איטרטור חדש, hasnext() צריכה להחזיר TRUE.
אם לאחר מכן תפעיל את השיטה next() ולאחר מכן את השיטה hasnext() אתה אמור לקבל FALSE.

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 22:52 20/01/2010
על ידי shearer
תודה..

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 11:03 21/01/2010
על ידי rangr
גיא, עם בייקון, ביצת עין ובצל מטוגן, מידת עשייה MEDIUM...
טיפ עלי...

Re: שאלה 3 מועד ב' 2009

נשלח: 15:29 21/01/2010
על ידי shearer
פיכס !
הלא מאכל זה אינו כשר !