שאלה 5 2009 מועד ב

מנהלים: TA_nimrod, TA_Igor, TA_Adi

שלח תגובה
qolo
הודעות: 90
הצטרף: 09:48 23/10/2009

שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי qolo » 00:09 22/01/2010

היי
לא ברור לי למה לא מודפס מהירות 20 של שרגא הסנונית הנחמדה וכן מודפס 15 ....
פספפתי משהו ,אשמח להסבר .

עד מתי סנוניות ? :evil:

qolo
הודעות: 90
הצטרף: 09:48 23/10/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי qolo » 00:10 22/01/2010

שאלה 5 סעיף א :!:

qolo
הודעות: 90
הצטרף: 09:48 23/10/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי qolo » 12:36 22/01/2010

אשמח לתשובה של אחד המתרגלים\מרצים

danny
הודעות: 64
הצטרף: 12:32 23/10/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי danny » 12:43 22/01/2010

שים לב שהבנאי של סנונית מתנהג כך:
-לוקח את המהירות (speed הוא משתנה פרימיטיבי)
-לוקח את האגוז (coconut הוא משתנה לא פרימיטיבי)

שים לב שבגלל שהאגוז הוא משתנה לא פרימיטיבי, אז שני הסנוניות מצביעות לאותה כתובת - לאותו האגוז.
לכן השינוי באגוז של האחד משפיע על האגוז של האחר (בעצם זה אותו אגוז).

מקווה שעזרתי.

הערה: כל זה לא היה נכון כמובן אם האגוז היה מועתק deep-copy.
Error is Created. Truth is Eternal. Error, or Creation, will be Burned up, & then, & not till Then, Truth or Eternity will appear

qolo
הודעות: 90
הצטרף: 09:48 23/10/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי qolo » 13:19 22/01/2010

לא ברור אם כן למה השורה twity.speed = 20 אינה מתבצעת

liatza
הודעות: 6
הצטרף: 15:44 14/11/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי liatza » 13:23 22/01/2010

אז לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה,

כל אובייקט חדש שאנחנו יוצרים הוא תמיד לא פרימטיבי (ז"א תמיד מצביע. גם אם השדה היחידי שלו הוא פרמיטיבי)

danny
הודעות: 64
הצטרף: 12:32 23/10/2009

Re: שאלה 5 2009 מועד ב

שליחה על ידי danny » 14:09 22/01/2010

עצם העובדה שאתה יוצר אובייקט חדש מעיד על כך שמדובר על טיפוס לא פרימיטיבי - כלומר מצביע לכתובת בזכרון (ולא מכיל ערך ממשי לדוג' int, double, boolean וכו')
Error is Created. Truth is Eternal. Error, or Creation, will be Burned up, & then, & not till Then, Truth or Eternity will appear

שלח תגובה

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב 2010”