שאלה 3

מנהל: TA_Isana

שלח תגובה
Ramzi
הודעות: 23
הצטרף: 18:37 08/03/2010

שאלה 3

שליחה על ידי Ramzi » 23:02 23/03/2010

לא הבנתי מה צריך לעשות? להמיר שני תורים למערך?
לתת פונקציה של הוספה והוצאה?
והאם אני יכול להגדיר משתנים נוספים?

TA_Lena
הודעות: 141
הצטרף: 14:46 22/04/2009

Re: שאלה 3

שליחה על ידי TA_Lena » 19:59 24/03/2010

עליכם לתאר מימוש של שתי מחסניות בעזרת מערך אחד (בדומה למשל לדוגמה שראיתם בתרגול של מימוש תור עם שתי מחסניות).
על מנת לענות על השאלה, עליכם לתאר כיצד יבוצעו פעולות push(x),pop(),isEmpty על מחסנית א' (ניתן לקרוא לפעולות אלו A_push(x),A_pop(),A_isEmpty) וכיצד יבוצעו פעולות push(x),pop(),isEmpty על מחסנית ב' (ניתן לקרוא לפעולות אלו B_push(x),B_pop(),B_isEmpty).
ניתן להשתמש במשתנים נוספים.
נערך לאחרונה על ידי TA_Lena ב 20:19 24/03/2010, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ramzi
הודעות: 23
הצטרף: 18:37 08/03/2010

Re: שאלה 3

שליחה על ידי Ramzi » 20:17 24/03/2010

איך אני אדע על איזה מחסנית מדובר אם יש לפונקציות את אותם השמות?
אני מקבל ארגומנט נוסף? אני יכול להניח שיש לי פונקציה isFirst שתחזיר לי T אם מדובר במחסנית השניה F?

Ramzi
הודעות: 23
הצטרף: 18:37 08/03/2010

Re: שאלה 3

שליחה על ידי Ramzi » 13:45 25/03/2010

???

TA_Lena
הודעות: 141
הצטרף: 14:46 22/04/2009

Re: שאלה 3

שליחה על ידי TA_Lena » 14:23 25/03/2010

אני אנסה לחדד שוב את ההסבר לשאלה 3:

מה שעליכם לעשות בשאלה זו הוא את הדבר הבא:
עליכם להציע מימוש לפונקציות הבאות:
A_pop() - הוצאה ממחסנית א'.
A_push(x) - הכנסה למחסנית א'.
A_isEmpty() - בדיקה אם מחסנית א' ריקה.
B_pop() - הוצאה ממחסנית ב'.
B_push(x) - הכנסה למחסנית ב'.
B_isEmpty() - בדיקה אם מחסנית ב' ריקה.

כאשר לרשותכם רק מערך אחד בגודל N (חוץ מהמערך ניתן עוד להשתמש רק ב - O(1) זכרון).

האם זה ברור יותר כעת?

tsofit
הודעות: 5
הצטרף: 19:01 10/11/2009

Re: שאלה 3

שליחה על ידי tsofit » 16:30 26/03/2010

השאלה עדיין לא ממש מובנת..

יש מישהו שהבין אותה ויכל להסביר לי בבקשה :?:

amielshi
הודעות: 8
הצטרף: 21:13 08/11/2009

Re: שאלה 3

שליחה על ידי amielshi » 20:17 01/04/2010

רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לרשום 3 פונקציות בלבד של
pop, push,isEmpty להבדיל ממה שנרשם קודם?
כאשר אני שולחת ארגומנט שמציין באיזו מחסנית מדובר, והפונקציה מטפלת בכל מחסנית בנפרד?

TA_Lena
הודעות: 141
הצטרף: 14:46 22/04/2009

Re: שאלה 3

שליחה על ידי TA_Lena » 14:02 02/04/2010

כן, גם פתרונות כאלה יתקבלו.

שלח תגובה

חזור אל “- מבני נתונים 2010”