שאלה לגבי CODEXAMPLES

מנהל: TA_Isana

שלח תגובה
AmiEli
הודעות: 68
הצטרף: 20:24 25/10/2009

שאלה לגבי CODEXAMPLES

שליחה על ידי AmiEli » 12:14 24/05/2010

היי, רציתי לדעת
בקובץ Code Examples יש שורה כדלקמן:
private static String[] idGenerator(int numOfId)
{
final int NUMBER_OF_DIGITS = 9;
Random random = new Random();
String[] ans = new String[numOfId];
for (int i = 0 ; i < numOfId ; i++)
{
ans = "";
for (int j = 0 ; j < NUMBER_OF_DIGITS ; j++ )
{
ans+= random.nextInt(NUMBER_OF_DIGITS+1);
}
}

return ans;


בדגש על:

Random random = new Random();


רציתי לדעת בכללי, מה זה הקובץ דוגמא הנ"ל , ומי זה האובייקט RANDOM הזה? כלומר איפה אפשר למצוא אותו\מאיזה חבילה הוא מיובא\ איך להתייחס אליו וכו'....
תודה :mrgreen:

TA_IlanK
הודעות: 84
הצטרף: 23:16 17/11/2008
יצירת קשר:

Re: שאלה לגבי CODEXAMPLES

שליחה על ידי TA_IlanK » 12:43 24/05/2010

AmiEli כתב:היי, רציתי לדעת
בקובץ Code Examples יש שורה כדלקמן:
private static String[] idGenerator(int numOfId)
{
final int NUMBER_OF_DIGITS = 9;
Random random = new Random();
String[] ans = new String[numOfId];
for (int i = 0 ; i < numOfId ; i++)
{
ans = "";
for (int j = 0 ; j < NUMBER_OF_DIGITS ; j++ )
{
ans+= random.nextInt(NUMBER_OF_DIGITS+1);
}
}

return ans;


בדגש על:

Random random = new Random();


רציתי לדעת בכללי, מה זה הקובץ דוגמא הנ"ל , ומי זה האובייקט RANDOM הזה? כלומר איפה אפשר למצוא אותו\מאיזה חבילה הוא מיובא\ איך להתייחס אליו וכו'....
תודה :mrgreen:


על מנת ללמוד על Random תעיין בלינק הבא: http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api ... andom.html
מבנה נתונים מתרגל

שלח תגובה

חזור אל “- מבני נתונים 2010”