דף 1 מתוך 1

קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 17:51 29/05/2010
על ידי stasalein
למי שמתעניין צירפתי קוד שכתבתי בשביל לבדוק את העבודה .

להרצה פשוט לשים אותו בתיקייה של הפרויקט ולהריץ עם הפרמטרים הבאים : גודל מערך לייצר , קודל קיי , גודל מערך להכנסה ( פרמטר לא חובה )

וזה ייצור 4 תיקיות שהשמות שלהן די מסבירים את התוכן שלהן. את הטסטים ניתן להשוואות עם http://winmerge.org לדוגמא .

אפשר גם לשנות הקבועים בתחילת הקוד

קוד: בחירת הכל

 NUM_OF_TESTS , MAX_RANDOM
בשביל לשנות את מספר הטסטים ואת המספר המקסימלי להגרלה במערכים .

כל שאלות\הערות\בקשות בקשר לקוד ייתקבלו בברכה .

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 21:45 29/05/2010
על ידי amielshi
היי,
קודם כל כל הכבוד על ההשקעה,
אבל אני אשמח אם תוכל קצת יותר לפרט איך להשתמש בבדיקה,
האם זה קובץ שמחליף את הmain או שזה בנוסף, ואיפה בדיוק מכניסים אותו
ב src או רק בפרוייקט.
ואם הmain קורא לו מה אני צריכה לשנות כדי שזה יעבוד.

תודה :)

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 22:53 29/05/2010
על ידי stasalein
לא צריך לשנות כלום בעבודה . פשוט להוסיף את זה לפרויקט .

אם אתה משתמש באקליפס (ניחוש) ,אז לעשות אימפורט לקובץ ואז ב Run Configuration לעשות תצורה חדשה עם TestHeaps כ Main class

ואת הארגומנטים להגדיר כמו שכתבתי בהודעה בקודמת .

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 19:20 30/05/2010
על ידי yairyog
איזה מלך! :P

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 23:28 30/05/2010
על ידי סטרז'
עד כמה אתה בטוח בתוצאות שהוא נותן?
כי כרגע אני רואה לאחר הכנסות (האתחול שלנו יוצא זהה לגמרי) שיש סטייה בכמה מספרים
ככול ש-k יותר גדול , יש לי יותר סטיות (אבל המספרים בטווח יחסית קרוב).
אני רוצה לדעת לפני שאני עובר פה שוב על התוכנה שלי , כמה ביטחון יש לך בתוצאות האלה :)

אה וכמובן המון תודה על הבדיקות וההשקעה

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 08:54 31/05/2010
על ידי stasalein
אממ... הכל יכול להיות אבל התוצאות מתקבלות פשוט ע"י הפתרון הנאיבי של מיון כל המערך ע"י קוויק סורט אז קשה לי לראות למה דווקא בהכנסה זה יהרוס .
(ובנוסף יש אנשים שאישרו שהעבודה שלהם עברה את הטסטים )

אם זה קורה לך גם עם מערכים באורך קצר אז אפשר להסתכל בתיקיות ArrInput ו Inserts ולנסות לראות על הדף אם התוצאה נכונה .

במקרה וכן מצאת תוצאה לא הגיונית אני אשמח לשמוע.

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 02:57 01/06/2010
על ידי סטרז'
בדקתי מחדש , ומצאתי את הבעיה שלי (חוסר עדכון כאשר העברתי איברים ערימות ימינה ^^) בנוסף מצאתי לעצמי בעיה של מקרה קיצון עם k=1
בקיצור , התוצאות שלכם נכונות (ועכשיו גם שלי) המון תודה :)

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 13:01 01/06/2010
על ידי shanich
תודה רבה על הטסטרים
לא הבנו רק איפה אנחנו צריכות להכניס את המשתני קלט לקובץ?

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 13:18 01/06/2010
על ידי amielshi
היי,
עקבתי אחרי ההוראות ועדכנתי את TestHeaps שיהיה
הMAIN שלי ,אבל מופיעה לי שגיעה שהוא לא מכיר את Heaps?
מי זה המשתנה הזה?

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 13:56 01/06/2010
על ידי yairyog
איפה מכניסים את הפרמטרים:
אקליפס:

קוד: בחירת הכל

Run->Run Configuration...
בכרטיסייה
Main
צריך לוודא ש
"TestHeaps"
מוגדרת בתור
Main class

ובכרטיסייה
Arguments
מכניסים את הפרמטרים בשדה העליון
בין הפרמטרים צריך להיות רווח
למשל

קוד: בחירת הכל

17 3 93

:Jcreator
לדעתי זה ב

קוד: בחירת הכל

Run->RunTime Configuration-> New
בשדה
Run
בוחרים ב
"TestHeaps"
וב
Main(...)
את הארגומנטים

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 13:58 01/06/2010
על ידי yairyog
amielshi כתב:היי,
עקבתי אחרי ההוראות ועדכנתי את TestHeaps שיהיה
הMAIN שלי ,אבל מופיעה לי שגיעה שהוא לא מכיר את Heaps?
מי זה המשתנה הזה?
שמה של הפונקציית תיקון: מחלקה מיין הקודמת שלך אמורה הייתה להיות Heaps (לפי ההוראות של העבודה)
אז אם אצלך זה עדיין בשם Main שני לHeaps

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 22:20 01/06/2010
על ידי amielshi
בין אליו קבצים אחרי ההרצה אני צריכה להשוות?

אני מניחה שאם הקובץ "YourResults " ריק אז כנראה שיש לי בעיה בתוכנית

אם תוכל להסביר מה כל תקיה אמורה להכיל (למרות שזה היה צריך להיות ברור)
אני ממש אשמח :)

תודה

Re: קוד ליצירת טסטים לעבודה

נשלח: 23:13 01/06/2010
על ידי stasalein
זה אמור לייצר 4 תיקיות :
TestResults - הקבצים שמכילים את התוצאות הצפויות
YourResults - התוצאות שהעבודה שלך מייצרת
Inserts - הקבצים שמכילים את המספרים להכנסה
ArrInput - מערכי הקלט

אם התיקייה YourResults ריקה זה מצב מאוד מוזר . זה זורק לך פלט כלשהו כשאת מריצה את הטסט ?
בטוח שאת מקבלת פרמטרים כמו שהסבירו בעבודה כלומר input k output insert 
אפשר לנסות להריץ את המערכי קלט ידנית עם העבודה ולראות מה יוצא גם