הוספת שאלות למאגר

פניות יטופלו על ידי הרפרנט המחלקתי או על ידי יו"ר ועדת מיחשוב. הכתובת לבעיות כלל אוניברסיטאיות הוא מרכז החישובים טל' 7171

מנהל: dcohen

כללי הפורום
הפורום הזה כבר לא משמש כאמצעי פניה אל ועדת מיחשוב של המחלקה לפיזיקה. עדיין אפשר להשתמש בפורום הזה לצורך פניות בנושא שקשור למיחשוב, אם מדובר בנושא שנופל בין הכסאות, ושדורש את תשומת הלב של ראש המחלקה (דורון כהן). בכל המקרים האחרים הכתובות לפניה הן כדלהלן:

הכתובת לבעיות כלל אוניברסיטאיות הוא מרכז החישובים טל' 7171

בעיות בהקשר מחלקתי יטופלו על ידי הגורמים הבאים:
Hardware, Printers, Networking, Software installations - Boris Tzukerman
Course websites, Moodle - Itay Gelber
Department website and overall responsibility - Yevgeny Bar Lev

For details see
https://physics.bgu.ac.il/WikiView.php? ... ationTools

.
שלח תגובה
yellinb
הודעות: 457
הצטרף: 13:31 27/04/2007

הוספת שאלות למאגר

שליחה על ידי yellinb » 21:13 22/10/2009

הוספתי שאלות למאגר השאלות (e_87_2_034 למשל) ואני לא מצליח לראות אותן באמצעות הקישור
Generate your own booklet or exercises page
ב http://physweb.bgu.ac.il/WebTex/MakeMyPage.php.
איך ניתן לתקן זאת?

dcohen
הודעות: 2159
הצטרף: 10:13 22/02/2007
מיקום: פיסיקה, חדר 310
יצירת קשר:

Re: הוספת שאלות למאגר

שליחה על ידי dcohen » 08:19 23/10/2009

ההשערה שלי היא שזה בגלל שרשום בקובץ

BODY
ולא
body

וכולי.

איך זה שהתגים של האותיות יצאו באותיות גדולות?
בררת המחדל הן אותיות קטנות.

אם זה בעיה אני מניח שאפשר לתקן את הקוד שלהלן אבל אני צריך לבדוק איך...

קוד: בחירת הכל

 $pos1 = strpos($strng, '<body');
$pos2 = strpos($strng, '</html>');
$strng = substr($strng,$pos1,$pos2-$pos1);

dcohen
הודעות: 2159
הצטרף: 10:13 22/02/2007
מיקום: פיסיקה, חדר 310
יצירת קשר:

Re: הוספת שאלות למאגר

שליחה על ידי dcohen » 08:31 23/10/2009

תוקן

קוד: בחירת הכל

$pos1 = strpos(strtolower($strng), '<body');
$pos2 = strpos(strtolower($strng), '</html>');
$strng = substr($strng,$pos1,$pos2-$pos1);

yellinb
הודעות: 457
הצטרף: 13:31 27/04/2007

Re: הוספת שאלות למאגר

שליחה על ידי yellinb » 10:51 25/10/2009

תודה

שלח תגובה

חזור אל “ועדת מיחשוב”