דף 1 מתוך 1

שאלה בנוגע לבדיקת קלט לוח משחק

נשלח: 04:06 30/01/2009
על ידי mazliaha
האם למחלקה dominoboard יכול להישלח מערך של tiles שהוא נגיד בגודל 3 אבל רק התא הראשון שלו הוא מאותחל בערך וכל השניים האחרים null ואם כן מה עליי לעשות? ליצור מערך יותר קטן רק בלי הnull-ים? ואם לא האם כל פעם שיישלח לי מערך של המשחק הוא יתחיל מגודל 0?........

נשלח: 04:21 30/01/2009
על ידי eladtam
ל dominoboard אין שיטה שמקבלת מערך...
נראה לי שהתכוונת למחלקה אחרת.

נשלח: 04:40 30/01/2009
על ידי mazliaha
לא מקבלת אבל הפונקציות במחלקה הזאת מתעסקות עם מערך של tiles "שתחזיר מערך של אבני דומינו כפי שמופיעים בלוח באותו הרגע"........הרי אפשר ליצור גודל של מערך שאני רוצה עם numOfTiles......