Assignment 5 task 1

מנהל: The Architect

נעול
Chimp
הודעות: 8
הצטרף: 21:23 07/12/2008

Assignment 5 task 1

שליחה על ידי Chimp » 20:12 09/02/2009

לא ברורה לי ההגדרה הבאה:

Add a default constructor that initializes the fitness
field to a special “non-initialized” value.

למה הכוונה?

lizet
הודעות: 46
הצטרף: 19:02 26/11/2008

הדבר היחידי שאני מצאתי שם זה NAN

שליחה על ידי lizet » 15:52 11/02/2009

אני מצאתי את המשתנה DOUBLE , NAN
האם לזה אתם מתכוונים???

olgasib
הודעות: 44
הצטרף: 20:25 26/11/2008

שליחה על ידי olgasib » 16:49 11/02/2009

eClipse לא מקבל NAN ולא NaN ולא nAn
Your advertisments could be here

guybarsi
הודעות: 3
הצטרף: 13:59 01/12/2008

Double.NaN

שליחה על ידי guybarsi » 17:54 11/02/2009

Double.NaN

yinongo
הודעות: 35
הצטרף: 18:47 25/11/2008

שליחה על ידי yinongo » 18:10 11/02/2009

האם מותר לי להשתמש פשוט ב- Double.MAX_VALUE ?? ככה כן יהיה לי מותר ליבדוק שיויון...(לא ברור לי עדיין למה זה טוב לי... אבל נגיד...)

lizet
הודעות: 46
הצטרף: 19:02 26/11/2008

NAN

שליחה על ידי lizet » 21:29 11/02/2009

אז בפונקציה GETFITNESS אסור לי לעשות
if(fitnessValue==Double.NaN
כי זה יכול להיות ש fitnessValue הוא NAN...
אז איך אני אמורה להפעיל עליו את השיטה ISNAN ???
סורי על השאלה.. אבל אני קצת התבלבלתי עם כל ה NAN הזה..

yurib
הודעות: 207
הצטרף: 18:30 19/11/2008

שליחה על ידי yurib » 21:46 11/02/2009

קוד: בחירת הכל

if (this.fitnessValue.isNaN()) { //do something }

zahavl
הודעות: 31
הצטרף: 16:20 06/12/2008

שליחה על ידי zahavl » 21:56 11/02/2009

yurib כתבתי בדיוק מה שכתבת והקומפיילר כותב לי את השגיאה הבאה
double cannot be dereferenced
יש למישהו מושג למה?

yurib
הודעות: 207
הצטרף: 18:30 19/11/2008

שליחה על ידי yurib » 22:02 11/02/2009

יש להבחין בין המשתנה הפרימיטבי double לאובייקט Double שמייצג משתנה מהטיפוס הפרימיטיבי ומוסיף לו את השיטות שהוזכרו פה בשירשור ועוד כמה נוספות.
את ככל הנראה הגדרת את השדה שלך כמשתנה פרימיטיבי, שימי לב להבדל בקייס.

zahavl
הודעות: 31
הצטרף: 16:20 06/12/2008

שליחה על ידי zahavl » 22:08 11/02/2009

yurib תודה רבה אתה תותח ...

lizet
הודעות: 46
הצטרף: 19:02 26/11/2008

שליחה על ידי lizet » 22:15 11/02/2009

וואי, תודה רבה רבה..
מה אתה לומד שאתה יודע כל כך הרבה ????
ועוד שאלה קטנה... אפשר לעשות CASTING של INT למשתנה מסוג DOUBLE???


תודה :wink:

lizet
הודעות: 46
הצטרף: 19:02 26/11/2008

שליחה על ידי lizet » 22:21 11/02/2009

הסתדרתי כבר... תודה רבה
שיהיה אחלה לילה לכולנו ובהצלחה עם העבודה .. :)

sabagn
הודעות: 34
הצטרף: 16:51 19/11/2008

שליחה על ידי sabagn » 15:33 12/02/2009

יורי לפי הFAQ, הקוד לא אמור להיות ככה?
(if (Double.isNaN(fitness
do somthing...

תודה..

yurib
הודעות: 207
הצטרף: 18:30 19/11/2008

שליחה על ידי yurib » 16:22 12/02/2009

לא, כאמור, isNaN זו שיטה של אובייקט ה Double ולא שיטה סטטית של מחלקה, לכן היא פועלתת על הואבייקט עצמו ואינה דורשת פרמטרים.

נעול

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב”