שאלה בקשר לFILTER

מנהל: The Architect

נעול
Shirley_sw
הודעות: 22
הצטרף: 13:00 12/12/2008

שאלה בקשר לFILTER

שליחה על ידי Shirley_sw » 23:33 12/03/2009

היי,
רציתי לשאול כמה שאלות,
1. האם אפשר לתת ערך לשדה במחלקה? כמו למשל:
private int divider= 1;
(ראיתי פיתרון של תלמיד כזה במבחן 2008 מועד ב')
2. האם ניתנת לנו גישה לפרמטרים שקיבלנו בבנאי מאתחל?
זאת אומרת, במקרה ומבקשים מאתנו לבנות פילטר בהתבסס על נתונים שהתקבלו בבנאי
הפרמטרי, האם צריך לשמור אותם כשדות נפרדים, או שיש דרך אחרת
3. האם אפשר להגדיר בתוך בנאי משתנה מחלקה מהסוג אותו אנחנו ממשים
public class MahorFilter implements filter (fileter x, filter y)


תודה,

TA_Igal
הודעות: 28
הצטרף: 18:08 05/11/2008

Re: שאלה בקשר לFILTER

שליחה על ידי TA_Igal » 09:44 15/03/2009

Shirley_sw כתב:היי,
רציתי לשאול כמה שאלות,
1. האם אפשר לתת ערך לשדה במחלקה? כמו למשל:
private int divider= 1;
(ראיתי פיתרון של תלמיד כזה במבחן 2008 מועד ב')
2. האם ניתנת לנו גישה לפרמטרים שקיבלנו בבנאי מאתחל?
זאת אומרת, במקרה ומבקשים מאתנו לבנות פילטר בהתבסס על נתונים שהתקבלו בבנאי
הפרמטרי, האם צריך לשמור אותם כשדות נפרדים, או שיש דרך אחרת
3. האם אפשר להגדיר בתוך בנאי משתנה מחלקה מהסוג אותו אנחנו ממשים
public class MahorFilter implements filter (fileter x, filter y)


תודה,
ה-Filter זו מחלקה לכול דבר, לכן כל מה שלמדנו על מחלקות חל גם עליה.
צוות מבוא למדעי המחשב (מתרגל)

נעול

חזור אל “- מבוא למדעי המחשב”